سيدعلي خمينی:
|
براساس تکلیف شرعی در راهپیمایی 9 دی 88 و مراسم مهدیه ( ۹ دی ۸۹ ) شرکت کردم |
حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران با اهداي كتاب صحيفه سجاديه به علي خميني در سال 67 حاشيهاي خطاب به وي نگاشتهاند. متن كامل دستنوشته حضرت امام روحالله به شرح ذيل است:
بسمهتعالي
«هدية النملة»
فارغ از هر دو جهانم به گل روي علي
از خم دوست جوانم به خم موي علي
طي كنم عرصه ملك و ملكوت از پي دوست
ياد آرم به خرابات چو ابروي علي
صحيفه كامله سجاديه، نمونه كامل قرآن صاعد است و از بزرگترين مناجات عرفاني در خلوتگاه انس است كه دست ما كوتاه از نيل به بركات آن است؛ آن كتابي است الهي كه از سرچشمه نورالله نشأت گرفته و طريقه سلوك اولياي بزرگ و اوصياي عظيمالشأن را به اصحاب خلوتگاه الهي ميآموزد. كتاب شريفي است كه سبك بيان معارف الهيه اصحاب معرفت را چون سبك قرآن كريم بدون تكلف الفاظ در شيوه دعا و مناجات براي تشنگان معارف الهيه بيان ميكند. اين كتاب مقدس چون قرآن كريم سفره الهي است كه در آن، همه گونه نعمت موجود است و هر كس به مقدار اشتهاي معنوي خود از آن استفاده ميكند. اين كتاب همچون قرآن الهي ادق { دقيقترين} معارف غيبي كه از تجليات الهي در ملك و ملكوت و جبروت و لاهوت و مافوق آن حاصل ميشود در ذهن من و تو نيايد و دست طلبكاران از حقايق آن كوتاه است، به شيوه خاص خود قطراتي كه از درياي بيكران عرفان خود ميچشاند و آنان را محو و نابود ميكند:
پس عدم گردم عدم چون ارغنون گويدم انااليه راجعون
پس تو اي نويسنده محروم از همه معارف و بيخبر از كون و مكان، قلم را بشكن و صحيفه را ببند و از حد خود كه هواهاي نفساني چون تار عنكبوت بر سراسر وجودت پيچيده و هر روز و شب افزون مي گردد به فضل لايزال الهي پناه ببر «انه ذو رحمة واسعة»
و من اين كتاب بزرگ را به فرزند عزيزم كه در جبهه او نور و نور علي نور ميبينم و آن عزيز كه يادگار احمد (آقاي سيد احمد خميني) و از سلاله اطهار و از طباطباييها كه افتخار فرزندي حسنين را دارند اهدا كردم و اميدوارم او از علماي برجسته و فقهاي متعهد و از عرفاي مجاهد فيسبيلالله در دو جبهه ظاهر و باطن شود و از اين كتاب مقدس به طور شايسته بهرهمند گردد و پدر پير خود، خميني را كه عمري با هواي نفس و عصيان و ناسپاسي گذرانده و اكنون با روي سياه و كولهباري از معصيت بدون هيچ اميد - مگر به فضل خداي رحمان - از اين دار و ديار به دار و ديار ديگر ميرود از طلب رحمت و دعايي و بخشش گناهان بر او منت نهد.
خداوندا، اين عائله را به تو سپردم و از هيچ كس اميدي ندارم، تو خود با عنايات خويش آنان را تحت تربيت خويش قرار ده.
به تاريخ شب سهشنبه 22 آذرماه 1367 / سوم جمادي الاولي 1409
بنده عاصي خدا
روحالله الموسوي خميني
تاکنون هیچ منبع رسمی علت دقیق مرگ احمد رضایی را اعلام نکرده اما سه احتمال در این باره مطرح شده که بیش از سایر گمانه ها مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش جهان، شهرام گیلآبادی، معاون اطلاع رسانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز یکشنبه اعلام کرد: در حالی كه احمد رضایی، فرزند محسن رضایی، در هتل گلوریای دبی اقامت داشته، به طرز مشكوكی در گذشته است.
او درباره علت این رویداد چیزی نگفت. تاکنون نیز هیچ منبع رسمی علت دقیق مرگ وی را اعلام نکرده اما سه احتمال در این باره مطرح شده که بیش از سایر گمانه ها مورد توجه قرار گرفته است.
برخی از منابع خبری عنوان کرده اند که احمد رضایی در حال انجام فعالیت هایی علیه ضدانقلاب و دادن اطلاعات به نهادهای داخل کشور بوده است. وی حتی در ماه های اخیر به خانواده اش گفته است که احتمال خطر برایش وجود دارد.
مدافعان این احتمال که قویترین گمانه هم هست معتقدند نگاه ها بیش از همه باید به ضدانقلاب و دشمنان نظام باشد.
برخی دیگر عنوان کرده اند که احمد رضایی در عرصه تجارت و اقتصاد فعال بوده و در جریان پیچ و خم های این عرصه گیر کرده و بدست اراذل و اوباش به قتل رسیده است.
در حالی كه احمد رضایی، فرزند محسن رضایی، در هتل گلوریای دبی اقامت داشته، به طرز مشكوكی در گذشته است.
فرض سوم که تاکنون تنها در رسانه های بیگانه مطرح شده، "خودکشی" احمد رضایی است. به عنوان نمونه بی بی سی به نقل از برخی منابع، علت حادثه را "احتمالا خودکشی" توصیف کرده است.
در همین حال، پایگاه اطلاعرسانی محسن رضایی اعلام کرده است: طبق اطلاعات واصله، با وجود اینکه احمد رضایی با هتل قرارداد داشته و مسئولین هتل میبایست هر روز اتاق را نظافت می کردند، اما جنازه وی سه روز کف اتاق بوده است.
یکی از اعضای پلیس دوبی نیز که در محل حادثه حضور پیدا کرده، گفته است که پس از حضور در اتاق محل حادثه، جسد احمد رضایی در کف اتاق افتاده بوده و یک جلد قرآن و پارچهای که مزین به اسماء الهی بوده در کنار وی افتاده بود که در تحقیقات نیز به آن اشاره شده است.
به نوشته تابناک، سایت متعلق به محسن رضایی، "برخی از اعضای خانواده وی برای انتقال جسد احمد رضایی به دوبی سفر کردهاند که انتظار میرود با انتقال احمد رضایی و بررسیهای دقیق توسط مراجع ذیربط علت مرگ مرحوم احمد رضایی مشخص شود. اما با توجه به وضع کاملا سالم جسمانی احمد رضایی، مرگ وی کاملا مشکوک به نظر میرسد."
هتل گلوریای امارات دارای 1010 اتاق و 41 طبقه است. این هتل در سی کیلومتری فرودگاه بینالمللی دوبی است و بنا بر گفته مسئولان هتل، پنج دقیقه با مترو و یک دقیقه تا ایستگاه اتوبوس شهری دوبی فاصله دارد.
اوباما باید رویکرد اصلی خود را در پیش گرفته و در مورد امكان هرگونه گفتگو و توافق ایران را بیازماید. تعامل با ایران، ایجاد نوعی نظارت بر برنامه هستهای این كشور و یافتن زمینههای منافع مشترک (مانند افغانستان) همه اهداف مهمی محسوب میشوند.
طي هفته گذشته تعدادي از نمايندگان مجلس در اعتراض به عدمطرح سؤال از رئيسجمهور تهديد به استعفا كردند.
آنها معتقدند هيأت رئيسه در اين زمينه تخلف كرده است و بايد طرح سؤال را جدي ميگرفت.
مهمترين درخواست آنها اين است كه دولت توضيح دهد درآمدهاي حاصل از هدفمندسازي يارانهها كجا مصرف شده است.
عليرضا سليمي نماينده مردم دليجان و محلات كه به تازگي بهعنوان رئيس مجمع نمايندگان استان مركزي انتخاب شده است اينگونه برخوردهاي نمايندگان را ابزاري براي كسب امتيازات سياسيشان ميداند و معتقد است كه اين نمايندگان بيشتر بهدنبال امتيازخواهي هستند تا پيگيري نظارت بر كار دولت.
براي اطلاع دقيقتر از نظرات عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفتوگوي نشريه وقايع استان با وي را دنبال كنيد. برخي از نمايندگان در اعتراض به عدم طرح سؤال از رئيس جمهور، در صحن علني تهديد به استعفا كردند. نظر شما درباره اين طرح و عواقب آن چيست؟
نمايندگان مجلس دو وظيفه قانونگذاري و نظارت را دارند.
نظارت كه يكي از ابزارهاي در اختيار مجلس است، سازوكارهايي دارد مثل متذكر به سوال و دعوت از وزرا براي پيگيري امور آنها و يا استيضاحشان و همچنين سؤال از رئيسجمهور و حتي بالاتر از آن عزل وي توسط مجلس.
اما رسم بر اين است كه از ابتداي امر هيچگاه سراغ آخرين راهحل نميرويم. هنگامي كه سازوكارهاي ديگر وجود دارد نبايد آخرين راهحل را عملي كرد.
نظارت نمايندگان نبايد از نوع مچگيري، انتقامجويي و يا مانعتراشي باشد در ارتباط با طرح سؤال از رئيس جمهور افرادي كه سؤال از وي را مطرح كردند بناي جدي ندارند و عمدتاً دنبال امتيازخواهي هستند. اين راهاندازي هياهوهاي سياسي نشانگر امتيازخواهي و امتيازگيري آنان است.
سؤال از رئيس جمهور هرگز يك تابو نيست. اما اينكه چگونه از اين مسئله استفاده ابزاري ميشود و براي كسب امتيازات ويژه سياسي اصلا قابل قبول نيست.
در كل بايد اين بحث در يك فضاي عقلانيتر و منطقيتر و با توجه به مسائل جهاني و منطقهاي دنبال شود. و از زواياي بسته نبايد به آن نگريست و آن را دنبال كرد.
دلايل مخالفت نمايندگان مجلس با اولويت بررسي لايحه اصلاح جدول حوزههاي انتخابيه و افزايش تعداد نمايندگان چيست؟
اين مسئله دلايل خاص خود را دارد. اصلاح جدول حوزههاي انتخابيه عادلانه نبود و اعمال نظرهاي زيادي در آنصورت گرفت كه سبب ميشد حقوق بعضي استانها نظير استان مركزي ناديده گرفته شود.
استان ما با وجود دارا بودن شاخصهاي جمعيتي و جغرافيايي مدنظر اين ظرفيت را داشت كه تعداد نمايندگان آن افزايش پيدا كند، اما متأسفانه با اين اولويت در استان مخالفت شد.
تهديدات عربستان در قبال ايران و حمايت كشورهاي غربي و آمريكا از اين موضوع را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
اين روزها شاهد آن هستيم كه سعوديها هم تبديل به مهرههاي دست چندم امريكا و اسرائيل در منطقه شدهاند. مهرههايي كه فاقد اراده اخذ تصميمات مستقل براي مسائل خود هستند و كاملا هماهنگ با امريكا نقشآفريني ميكنند. عربستان اراده سياسي جدي ندارد و عاجز از آن است كه به مسائل واقعي بنگرد، در واقع توان واقعنگري از او گرفته شده است. حكومت ديكتاتوري بر آن حاكم است كه هيچگونه انتخاباتي در آنصورت نميگيرد. فرزندان آل مسعود هم كه يكي پس از ديگري نزديك به يك قرن مقدرات مردم را تعيين كردهاند مردم هم متعاقبا از اين همه فشار ناراضياند و مخالفت ميكنند. حكومت هم با تانك و توپ صدايشان را خفه ميكند بهوجود آمدن نهضت بيداري اسلامي در منطقه و نقشآفريني رژيم آلسعود براي خاموش كردن اين موج نمونه بارز اين سركوبها و خفقانهاست از طريقي ديگر در آمريكا نيز شاهد بحرانهايي چون جنبش وال استريت و شكست نظام سرمايهداري هستيم كه به وضوح نشان دهنده افول ابرقدرتي امريكا در جايجاي دنياست.
حال امروز عربستان با سرپوش گذاشتن بر مسائل داخلي خود و بهعنوان ناجي امريكا كه نفسهاي آخر را ميكشد با طرح اين سناريوي عوامفريبانه به ميدان عمل وارد شد سناريويي كه توسط سازمان سيا، سازمان امنيتي آل سعود و رژيم صهيونيسم ساخته شد.
ما به سعوديها توصيه ميكنيم بهجاي اينكه وارد بازيهاي غيرواقعي شوند به خواستههاي مردم كشورشان و مشكلات دروني آل سعود رسيدگي كنند. آنوقت خواهند ديد كه فضا چقدر متفاوت ميشود.
با توجه به بيانات رهبر انقلاب در كرمانشاه درباره احتمال تغيير شيوه انتخاب رئيسجمهور، بهنظر مجلس و نمايندگان منظور دقيق ايشان چه بوده است؟
من معتقدم كه شيوه انتخاب رئيسجمهور در ايران يكي از بهترين شيوههاي انتخاباتي در دنياست و بسيار مترقيتر از شيوههاي انتخابي حتي در آمريكاست كه مردم نميتوانند بهطور مستقيم نماينده خود را انتخاب كنند و احتمال هرگونه انحراف در انتخاباتشان وجود دارد كماكان كه در انتخاب بوش اين اتفاق افتاد.
براي تغيير اين شيوه بايد به سراغ تغييراتي در قانون اساسي رفت و آن هم به اذن رهبري و مجلس خبرگان است كه بايد به همهپرسي گذاشته شود.
اما اينكه براي اين تغيير اساسي، كاري آغاز شده است يا خير بنده اطلاعي ندارم ولي به نظر ميرسد كه امكان عقلي براي تغيير هست ولي امكان وقوع كمتري براي آن ديده ميشود.
با توجه به نياز كشور به بيش از 3 ميليون واحد مسكوني براساس ميزان ازدواج در كشور، به نظر ميرسد از نظر مسكن كشور در حال حركت به سمت فقر است و اين برخلاف وعدههاي دولت است چه راهكارهايي براي طرح اين معضل بايد انديشيده شود؟
نميتوان چنين ادعا كرد كه مسكن مهر به تنهايي توانسته از همه متقاضيان رفع نياز كند و يا در همه شهرها خوب عمل كند اما اين واقعيت را هم نميتوان كتمان كرد كه اين طرح آرامش زيادي براي خانوارها در كشور فراهم كرده و تا اندازه زيادي توانسته تقاضاي متقاضيان را برطرف كند. اما به تلاش بيشتري نياز است و بايد كارهاي بيشتري صورت گيرد. مسئولين موظفند بحث مشكل مسكن را براي هميشه در سبد خانوار از بين ببرند و اين امكان را فراهم كنند تا خانوارها بتوانند حداقل در يك فضاي آرام زندگي كنند.
آيا مصوبه دولت درباره ممنوعيت ورود كالاهاي داراي مشابه داخلي براي شركتها و دستگاههاي دولتي مورد تأييد مجلس قرار ميگيرد؟
اميدوارم كه اينچنين باشد دستگاههاي دولتي بايد نسبت به عدممصرف كالاهاي وارداتي بهصورت جدي وارد عمل شوند.
مشكل اساسي كشور ما بيكاري است. وقتي كالاي خارجي مشابه داخلي مصرف ميشود يعني افراد در سنين اشتغال بيكار ميشوند و اين يعني ركود اقتصادي. حال اگر ميخواهيم دچار ركود نباشيم و هيولاي بيكاري بيش از اين چنگ بر جوانان نيندازد و آنها را تهديد نكند و بتوانيم در عرصه رقابتهاي اقتصادي جهاني بهعنوان يكي از كشورهاي مهم فعاليت كنيم بايد نسبت به توليد ناخالص داخلي توجه جديتر داشته باشيم. تنها راهكارش هم ايجاد رونق توسط رونقبخشي به توليدات توليدكنندگان داخلي است.
فرهنگ مصرفگرايي لوازم خارجي هر روز بيشتر و بيشتر تار و پود اقتصادي كشور را ميخورد.
ارزيابي من اين است كه بايد آييننامهاي در نظر گرفته شود مبني بر نهادينه كردن مصرف كالاهاي داخلي تا كمكم بتوانيم كارخانههاي داخلي را از ورشكستگي نجات دهيم و رشد اقتصادي داشته باشيم.
با نهادينه كردن اين فرهنگ مصرف و حركتهاي جهادگونه در اين راه انشاءالله روزبهروز شاهد رشد و رونق اقتصادي بيشتري در سال جهاد اقتصادي خواهيم بود.
مقایسه
کشف حجاب بازیگر سینما ایران مینا لاکانی در صدای آمریکا
درسمت راست عکس شهیده مروه شربینی(مصر) که دردفاع ازحجاب خود درآلمان باهجده ضربه چاقو ودرحالی که باردار بود ودرمنظرفرزندکوجکش به شهادت رسید...
شبکه صدای آمریکا بازهم در پخش زنده خود، یک بازیگر دیگر را بدون حجاب به نمایش گذاشت.
براساس این گزارش، مینا لاکانی، بازیگرسینما و تئاتر در برنامه شباهنگ صدای آمریکا بدون، حجاب حاضر شده تا اهداف این شبکه ضد ایرانی را تامین کند.
وی در مصاحبه با این شبکه خود را مبرا از حزب بازی خواند ولی مدعی شد به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است.
لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه سیاسی خوانده و تصورات ذهنی مبنی برتماس های مشکوک را مطرح کرد.
یاد آور می شود، مینا لاکانی در سال ۱۳۴۸ درتهران متولد شد و با بازی در تئاتر هملت به کارگردانی دکتر قطب الدین صادقی وارد عرصه ی بازیگری شد. پس از آن با فیلم «پرواز را به خاطر بسپار» به کارگردانی حمید رخشانی اولین تجربه ی سینمائی خود را پشت سر گذاشت، با فیلم «روز فرشته» به کارگردانی بهروز افخمی حضور خود را در سینما تثبیت نمود. لاکانی با بازی در فیلم «دیدار» به کارگردانی محمدرضا هنرمند توانست سیمرغ بلورین و دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن را از سیزدهمین جشنواره ی فیلم فجر دریافت کند. بعدها او در فیلم های مختلف سینمائی به ایفای نقش پرداخت و حضور در تلویزیون را با سریال «همسفران» و فیلم تلویزیونی «پریماه» تجربه کرد. ایفای نقش در تله تئاترهای «کسب و کارهای آقای فابریزی» و «در پوست شیر» قسمتی دیگر از فعالیت های تلویزیونی لاکانی را شامل می شود.
گفتنی است، پیش از این هم شبکه صدای آمریکا در برنامه خود با نوعی روانشناسی، فریبا داودی مهاجر را مجبور کرد تا روسری را از سر خود بردارد
صفحه قبل 1 صفحه بعد